EPC-attest nodig? Profex helpt u graag!

Bij aankoop van een nieuwe woning of bij het plannen van renovatiewerkzaamheden is het van cruciaal belang om goed geïnformeerd te zijn. De energietransitie van de toekomst staat nu voor de deur en het begint allemaal met een grondige analyse.

Of je nu een energiezuinig huis wilt kopen of bouwen, het is essentieel om te weten welke stappen je moet nemen. Moet je investeren in nieuwe ramen of volstaan zonnepanelen? Is er extra ventilatie nodig na isolatiewerkzaamheden, of is de luchtkwaliteit al optimaal? Het EPC-attest biedt waardevolle inzichten om concrete vooruitgang te boeken.

Bij al deze werkzaamheden is het vermijden van de zorgen rondom asbest een prioriteit. Als asbest toch aanwezig is, is veilige verwijdering van essentieel belang om te voorkomen dat dit probleem zich doorgeeft aan de volgende generatie.

Het is vaak zo dat bij het aanbrengen van nieuwe isolatie, het plaatsen van zonnepanelen en andere renovaties, asbesthoudende materialen worden aangetroffen. Een grondige inventarisatie zorgt voor een veilige en duurzame overgang naar de toekomst.


Heb je een EPC-attest nodig of wil je meer weten over veilige renovaties? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder op weg naar een duurzame toekomst!




PARTAGER CE MESSAGE:

Projets récents