Facebook pixel

Bedrijven in de kijker: Eos Acoustics en Studio Klein Brabant


In het septembernummer van het tijdschrift Architect, vakinformatie over woningbouw, staan twee ons welbekend en genegen experten in de kijker: Ir. Christophe Debonne, Eos Acoustics bvba, en architect Ignace Pollentier, Studio Klein Brabant bvba.

Beiden hebben inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd in de zorgsector, elk in hun vakgebied: de ene als geluidsdeskundige, de andere als architect.

In het tijdschrift licht Ignace Pollentier de meerwaarde van het gebruik van kunstharsvloeren in de zorgsector toe. Christophe Debonne komt in beeld met zijn jarenlange ervaring en expertise met bouwakoestiek, afgestemd op de kwaliteitsnormen in de zorgsector, tijdens Buildup 2016.

Je kan het tijdschrift online raadplegen na registratie (gratis) op de website van Architect.

Beide zorgexperten laten zich sinds jaar en dag ondersteunen en adviseren door ervaren Profex-specialisten om hun projecten vorm te geven. Want dankzij de natuurlijke drive en het aangeboren pragmatisme van Profex is het mogelijk om verschillende partijen in een project te verenigen en zo duurzame professionele samenwerkingsverbanden te smeden.

Een mooi voorbeeld van onze samenwerking is de realisatie van het WZC te Bornem.

Tijdschrift Architect

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.