Facebook pixel

Bodem

De Belgen zijn kampioen in recycleren. Zowel de bedrijven als de gewone burger doen dagelijks hun best om afval te vermijden en reststromen te hergebruiken.

Profex, de kracht achter uw recyclagebedrijf!

  De Belgen zijn kampioen in recycleren. Zowel de bedrijven als de gewone burger doen dagelijks hun best om afval te vermijden en reststromen te hergebruiken. Dat kan natuurlijk alleen maar als er ook goeie bedrijven zijn die dit afval een tweede (en derde en vierde …) leven geven. De Belgische recyclagebedrijven hebben dan ook een sterke reputatie als het op valoriseren van reststromen aankomt. Dat bewijst hun groei van meer dan 5% per jaar de afgelopen jaren.

  Een sector met bedrijven die ondernemen, innoveren en groeien, die vormt een mooie synergie met de ondernemersmentaliteit van Profex. Ook onze experten zijn thuis in de recyclagesector en maken graag samen met u werk van een bloeiende toekomst voor uw bedrijf.

  Wij weten dat onze klanten in de recyclagesector te maken hebben met dezelfde uitdagingen: een strikte stedenbouwkundige en milieuwetgeving, een doorgedreven milieuopvolging op het bedrijf, de noodzaak om innovatief te zijn en nieuwe recyclagetechnieken te gebruiken, het zoeken van afzetmarkten voor nieuwe reststromen enzovoort.

  Elk van deze uitdagingen heeft een specifieke expertise nodig, maar zonder de doelstellingen van het bedrijf zelf uit het oog te verliezen. Daarom vindt u bij Profex al deze experten en expertise terug. Uw eigen Profexteam bevat enkel die specialisten die u nodig hebt. Onze manier van werken garandeert dat de doelstellingen van uw bedrijf altijd centraal staan en dat onze medewerkers hun kennis en ervaring ten dienste stellen van uw bedrijf. Uiteraard denken ze strategisch mee en zullen ze u triggeren door u alternatieven voor te stellen. Zodat u doordacht uw toekomstkeuzes kan maken. Welke diensten Profex in zijn ‘one stop shop’ voor de recyclagesector heeft zitten, vindt u hieronder. Gebruik de zoekfunctie in de menubalk om snel en gericht een advies te zoeken. Of laat uw oog over de lijst gaan en klik op de adviezen die u interesseren.

  Via de pagina ‘realisaties’ ontdekt u een aantal van onze recente projecten in de recyclagesector.

  Pakken we uw volgende project samen aan?

 

  Iets gezocht maar niet gevonden? Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Veel kans dat we u toch verder kunnen helpen! Dat is de kracht van Profex!

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.