Besparen op uw energiefactuur?

Iedereen krijgt ermee te maken: energiecontracten en energiefacturen. Meestal volstaat een korte blik op de factuur om in te zien dat energie duur is, en dat de factuur niet zo eenvoudig is om te ontcijferen – de gedetailleerde tabel beslaat vaak meer dan één pagina. De factuur wordt betaald en verdwijnt in de kast.

Toch geeft u uw energiecontracten best eens een opfrisbeurt. 

De elektriciteitsmarkt is de voorbije jaren namelijk sterk veranderd: waar de groothandelsprijzen (ICE Endex Base) voor elektriciteit in 2011 nog wedijverden met 60 euro per MWh, is dat vandaag amper 35 euro per MWh.

Ook voor aardgas geldt een sterke marktdaling sinds 2011. Waar groothandelsprijzen in 2011 piekte op ruim 28 euro per MWh, spreken we vandaag nog over amper 17 euro per MWh.

En uw energiecontract?

Dat heeft van die daling misschien niets of toch onvoldoende gemerkt.

Profex gaat voor u op zoek naar een competitief energiecontract. U ontvangt een overzichtelijke grafiek met daarop een verklaring voor uw huidige energiekosten, en een overzichtstabel hoeveel u kan besparen bij enkele nieuwe leveranciers.

Is uw jaarlijks elektriciteitsverbruik kleiner dan 50 000 kWh en uw gasverbruik lager dan 100 000 kWh, dan kunt u direct overstappen en besparen, wat uw huidige contract ook zou inhouden.

Is uw jaarverbruik hoger, dan moet u de looptijd van uw contract nakomen en kunt u reeds nu een contract voor levering in de toekomst afsluiten bij een nieuwe leverancier. Profex maakt dit voor u in orde.

Last but not least: de energie die u niet verbruikt is de goedkoopste energie! Energiebesparing kan met een minimum aan energie. De eerste stap naar energiebesparing zet je hier.





DEEL DIT BERICHT:

Recente projecten