Facebook pixel

Energie-advies voor aardappelverwerkingRemo05

Remo05Remo01Remo02Remo03Remo06Remo07Remo08

Van Remoortel aardappelverwerking is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verse aardappelproducten, waaronder frieten en voorgekookte aardappelen. Ze leveren aan horeca, grootkeukens en maaltijdbereiders.

Innovatie is bij Van Remoortel aardappelverwerking een constante. Daarom investeerde ze in een vergistingsinstallatie. Profex begeleidde het aardappelverwerkingsbedrijf in het verkrijgen van groenestroom- en warmtekrachtcertificaten. Hierdoor kan het bedrijf de warmte en elektriciteit die opgewekt wordt uit de biogasinstallatie zo efficiënt mogelijk inzetten op de site.

Daarnaast voerde Profex ook een energieaudit uit op de site. Het bedrijf werkte zeer energie-efficiënt. Toch hebben onze energie-experten nog enkele verbeterpunten kunnen identificeren.

Onze diensten:

  • Begeleiding groenestroom- en warmtekracht project van de biogasinstallatie
  • Opstellen van energieplan en energiestudie


Gerelateerde dienstenOntbijtseminarie voor architecten

Ontbijtseminarie voor architecten

Op dinsdag 2 oktober organiseren DLV en Profex, twee studiebureaus in het kennisnetwerk van United Experts, een ontbijtseminarie voor architecten.

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

Eén van de vele wettelijke verplichtingen waar je aan dient te voldoen bij de opstart van een kleinhandelszaak, kan de aanvraag van een vergunning voor kleinhandelsactiviteiten zijn. Deze is geïntegreerd in de omgevingsvergunning.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte