Facebook pixel

Energie-advies voor aardappelverwerkingRemo05

Remo05Remo01Remo02Remo03Remo06Remo07Remo08

Van Remoortel aardappelverwerking is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verse aardappelproducten, waaronder frieten en voorgekookte aardappelen. Ze leveren aan horeca, grootkeukens en maaltijdbereiders.

Innovatie is bij Van Remoortel aardappelverwerking een constante. Daarom investeerde ze in een vergistingsinstallatie. Profex begeleidde het aardappelverwerkingsbedrijf in het verkrijgen van groenestroom- en warmtekrachtcertificaten. Hierdoor kan het bedrijf de warmte en elektriciteit die opgewekt wordt uit de biogasinstallatie zo efficiënt mogelijk inzetten op de site.

Daarnaast voerde Profex ook een energieaudit uit op de site. Het bedrijf werkte zeer energie-efficiënt. Toch hebben onze energie-experten nog enkele verbeterpunten kunnen identificeren.

Onze diensten:

  • Begeleiding groenestroom- en warmtekracht project van de biogasinstallatie
  • Opstellen van energieplan en energiestudie


Gerelateerde dienstenVoorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Voorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Elk jaar moet uw bedrijf een aantal gegevens doorgeven aan overheden en organisaties onder de vorm van verschillende aangiftes. Het is zeer belangrijk om deze aangiftes tijdig en correct in te vullen aangezien hier ook financiële gevolgen aan verbonden zijn. Graag geven wij u een overzicht van de belangrijkste aangiftes en deadlines.

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Heeft uw KMO een jaarlijks primair energieverbruik kleiner dan 225.000 kWh? Is uw onderneming gelegen in Hasselt of in één van volgende deelgemeentes: Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie of Stevoort? Dan heeft u recht op een energiecoachingstraject op maat!

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte