Facebook pixel

Energie-advies voor aardappelverwerkingRemo05

Remo05Remo01Remo02Remo03Remo06Remo07Remo08

Van Remoortel aardappelverwerking is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verse aardappelproducten, waaronder frieten en voorgekookte aardappelen. Ze leveren aan horeca, grootkeukens en maaltijdbereiders.

Innovatie is bij Van Remoortel aardappelverwerking een constante. Daarom investeerde ze in een vergistingsinstallatie. Profex begeleidde het aardappelverwerkingsbedrijf in het verkrijgen van groenestroom- en warmtekrachtcertificaten. Hierdoor kan het bedrijf de warmte en elektriciteit die opgewekt wordt uit de biogasinstallatie zo efficiënt mogelijk inzetten op de site.

Daarnaast voerde Profex ook een energieaudit uit op de site. Het bedrijf werkte zeer energie-efficiënt. Toch hebben onze energie-experten nog enkele verbeterpunten kunnen identificeren.

Onze diensten:

  • Begeleiding groenestroom- en warmtekracht project van de biogasinstallatie
  • Opstellen van energieplan en energiestudie


Gerelateerde dienstenProfex staat op Bedrijven Contact

Profex staat op Bedrijven Contact

Op 22 en 23 november vindt de 9de editie van Bedrijven Contact plaats in Waregem expo. Bezoek Profex op stand 507, de stand van ons netwerk United Experts.

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Op donderdag 29 november organiseert Profex een ontbijtseminarie voor architecten. Als architect wordt u ook geconfronteerd met de vele wetswijzigingen die vergunninsaanvragen complexer maken. Kom naar ons ontbijtseminarie en ontdek wat Profex voor u kan doen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte