Facebook pixel

Loods met bureelgebouw en geïntegreerde woning



Bureelmetwoning grondplan

Bureelmetwoning grondplanBureelmetwoning betonbalkvoorbeeldBureelmetwoning doorsnedeBureelmetwoning kolomvoorbeeldBureelmetwoning visualisatieLoods detailfunderingLoods doorsnedeLoods doorsnederookkoepelsLoods funderingrioleringLoods visualisatieImg 1228Img 1229Img 1230Img 1231Img 1233Img 1237

​Het bureaugebouw wordt opgetrokken met geprefabriceerde wanden van metselwerk. Deze bouwmethode heeft als voordeel dat het gebouw op zeer korte tijd recht gezet kan worden. In een periode van 3 werkdagen zijn bijvoorbeeld de binnenspouwmuur en de binnenmuren van het gelijkvloers geplaatst. Deze methode is snel maar vergt wel heel veel voorbereiding en een strikte werfopvolging. Profex nam deze voorbereiding, de meetstaat, de berekeningen, de uitvoeringsplannen en de werfopvolging, voor zijn rekening.

Het gebouw wordt op korte tijd wind- en waterdicht gemaakt. Op die manier kunnen ook de installateurs van de technieken snel aan het werk. Ondertussen wordt er aan de buitenzijde verder gewerkt: de isolatie en het gevelmetselwerk worden op de traditionele manier geplaatst.


Gerelateerde diensten



Profex en Landmax verzoenen natuur en economie

Profex en Landmax verzoenen natuur en economie

In een volgebouwd gebied zoals Vlaanderen worden economische uitbreiding en landschapsontwikkeling maar best samen aangepakt. Landmax en Profex, twee adviesbureaus uit de bedrijvengroep van United Experts, leggen hun expertise samen om bedrijven die willen uitbreiden, te adviseren. Lees verder

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Recent onderging het Bodemdecreet enkele wijzigingen. Zo komt er een verplicht bodemonderzoeksmoment voor nog niet onderzochte gronden. Particulieren kunnen echter een vrijstelling van de onderzoeksplicht aanvragen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte