Facebook pixel

Milieu

Zoekt u deskundige en ervaren ondersteuning op gebied van milieu? Profex adviseert u graag verder. Wij helpen u bij uw omgevingsvergunningsaanvraag, begeleiden uw milieustrategie en zorgen dat uw bedrijf in orde is met de milieuregelgeving.

Profex, de kracht achter uw bedrijf voor uw milieuadvies!

Voor elk bedrijf, groot of klein, zijn milieu en omgeving belangrijke thema's. Het begint al vóór de start van uw exploitatie: waar gaat u zich vestigen? Zijn er daar specifieke milieurichtlijnen van toepassing? Kan u daar überhaupt een bedrijf starten? Welke activiteiten hebben een omgevingsvergunning (milieuvergunning) nodig en welke milieuvoorwaarden moet u opvolgen tijdens de exploitatie? Een bodemonderzoek kan nodig zijn, een geluids-, geur- of mobiliteitsstudie, een strikte opvolging van de emissies tijdens de exploitatie, en nog veel meer.

Elk van deze uitdagingen heeft een specifieke expertise nodig, maar zonder de doelstellingen en de groei van het bedrijf zelf uit het oog te verliezen. Daarom vindt u bij Profex al deze experten en expertise terug. Natuurlijk bevat uw eigen Profexteam enkel die specialisten die u nodig hebt. Onze manier van werken garandeert dat de doelstellingen van uw bedrijf altijd centraal staan en dat onze medewerkers hun kennis en ervaring ten dienste stellen van uw bedrijf. Uiteraard denken ze strategisch mee en zullen ze u triggeren door u alternatieven voor te stellen. Zodat u doordacht uw toekomstkeuzes kan maken.

Profex biedt een waaier van mogelijkheden op vlak van milieuondersteuning aan bedrijven. Neem alvast een kijkje bij onze realisaties en laat u verbazen door het innovatieve advies.

 

Bent u klaar om een eerste stap te nemen?  Vul het contactformulier in en stel uw vraag. We staan onmiddellijk paraat en zoeken naar oplossingen voor uw bedrijf. Dat is de kracht van Profex!

Pakken we uw volgende project samen aan?

OfferteGerelateerde diensten

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.