Facebook pixel

Milieuvergunning voor een kantoorgebouw290820131757

290820131757Afgewerktgebouw

​Voor dit kantoorgebouw werd een volledige inventaris gemaakt van de toestellen die men van plan was te plaatsen. Milieuvergunningsplichtige activiteiten waren onder andere de stookinstallatie en de koelinstallaties. Ook de aanwezigheid van de wettelijk verplichte keuringsattesten, volgden de specialisten van Profex op. Zo vermijdt men bijvoorbeeld dat er verboden koelmiddelen gebruikt worden, of dat een periodiek onderhoud niet uitgevoerd wordt.

TIP! Beslis bij de vergunning van een kantoorgebouw vooraf of de bouwheer een milieuvergunning voor het volledige gebouw opmaakt, of er voor kiest een basisvergunning op te maken en de andere vergunningen over te laten aan de huurders. Maak hierover duidelijke afspraken van in het begin. Dat bespaart u achteraf moeilijke discussies.


Gerelateerde dienstenVoorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Voorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Elk jaar moet uw bedrijf een aantal gegevens doorgeven aan overheden en organisaties onder de vorm van verschillende aangiftes. Het is zeer belangrijk om deze aangiftes tijdig en correct in te vullen aangezien hier ook financiële gevolgen aan verbonden zijn. Graag geven wij u een overzicht van de belangrijkste aangiftes en deadlines.

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Heeft uw KMO een jaarlijks primair energieverbruik kleiner dan 225.000 kWh? Is uw onderneming gelegen in Hasselt of in één van volgende deelgemeentes: Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie of Stevoort? Dan heeft u recht op een energiecoachingstraject op maat!

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte