Facebook pixel

Milieuvergunning voor een kantoorgebouw290820131757

290820131757Afgewerktgebouw

​Voor dit kantoorgebouw werd een volledige inventaris gemaakt van de toestellen die men van plan was te plaatsen. Milieuvergunningsplichtige activiteiten waren onder andere de stookinstallatie en de koelinstallaties. Ook de aanwezigheid van de wettelijk verplichte keuringsattesten, volgden de specialisten van Profex op. Zo vermijdt men bijvoorbeeld dat er verboden koelmiddelen gebruikt worden, of dat een periodiek onderhoud niet uitgevoerd wordt.

TIP! Beslis bij de vergunning van een kantoorgebouw vooraf of de bouwheer een milieuvergunning voor het volledige gebouw opmaakt, of er voor kiest een basisvergunning op te maken en de andere vergunningen over te laten aan de huurders. Maak hierover duidelijke afspraken van in het begin. Dat bespaart u achteraf moeilijke discussies.


Gerelateerde dienstenFinanciele steun dankzij de ecologiepremie Plus (EP-Plus)

Financiele steun dankzij de ecologiepremie Plus (EP-Plus)

Als onderneming kunt u financiële steun krijgen voor milieuvriendelijke of energiezuinige investeringen in Vlaanderen die op de limitatieve technologieënlijst staan. Met deze premie wil de Vlaamse overheid ondernemingen stimuleren om hun productieproces milieuvriendelijk en energiezuinig te organiseren. Profex helpt u graag bij uw aanvraag.

Kijkglas niet aanvaard als geldig permanent lekdetectiesysteem

Kijkglas niet aanvaard als geldig permanent lekdetectiesysteem

In de praktijk wordt het kijkglas vaak nog beschouwd als een permanent lekdetectiesysteem. Dit strookt echter niet met het officieel standpunt van de afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten en de afdeling Handhaving.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte