Facebook pixel

Milieuvergunning voor een kantoorgebouw290820131757

290820131757Afgewerktgebouw

​Voor dit kantoorgebouw werd een volledige inventaris gemaakt van de toestellen die men van plan was te plaatsen. Milieuvergunningsplichtige activiteiten waren onder andere de stookinstallatie en de koelinstallaties. Ook de aanwezigheid van de wettelijk verplichte keuringsattesten, volgden de specialisten van Profex op. Zo vermijdt men bijvoorbeeld dat er verboden koelmiddelen gebruikt worden, of dat een periodiek onderhoud niet uitgevoerd wordt.

TIP! Beslis bij de vergunning van een kantoorgebouw vooraf of de bouwheer een milieuvergunning voor het volledige gebouw opmaakt, of er voor kiest een basisvergunning op te maken en de andere vergunningen over te laten aan de huurders. Maak hierover duidelijke afspraken van in het begin. Dat bespaart u achteraf moeilijke discussies.


Gerelateerde dienstenOntbijtseminarie voor architecten

Ontbijtseminarie voor architecten

Op dinsdag 2 oktober organiseren DLV en Profex, twee studiebureaus in het kennisnetwerk van United Experts, een ontbijtseminarie voor architecten.

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

Eén van de vele wettelijke verplichtingen waar je aan dient te voldoen bij de opstart van een kleinhandelszaak, kan de aanvraag van een vergunning voor kleinhandelsactiviteiten zijn. Deze is geïntegreerd in de omgevingsvergunning.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte