Facebook pixel

Milieuvergunning voor een kantoorgebouw290820131757

290820131757Afgewerktgebouw

​Voor dit kantoorgebouw werd een volledige inventaris gemaakt van de toestellen die men van plan was te plaatsen. Milieuvergunningsplichtige activiteiten waren onder andere de stookinstallatie en de koelinstallaties. Ook de aanwezigheid van de wettelijk verplichte keuringsattesten, volgden de specialisten van Profex op. Zo vermijdt men bijvoorbeeld dat er verboden koelmiddelen gebruikt worden, of dat een periodiek onderhoud niet uitgevoerd wordt.

TIP! Beslis bij de vergunning van een kantoorgebouw vooraf of de bouwheer een milieuvergunning voor het volledige gebouw opmaakt, of er voor kiest een basisvergunning op te maken en de andere vergunningen over te laten aan de huurders. Maak hierover duidelijke afspraken van in het begin. Dat bespaart u achteraf moeilijke discussies.


Gerelateerde dienstenWijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Recent onderging het Bodemdecreet enkele wijzigingen. Zo komt er een verplicht bodemonderzoeksmoment voor nog niet onderzochte gronden. Particulieren kunnen echter een vrijstelling van de onderzoeksplicht aanvragen.

Sloopopvolgingsplan bij uw aanvraag omgevingsvergunning vanaf 5 juni

Sloopopvolgingsplan bij uw aanvraag omgevingsvergunning vanaf 5 juni

Heeft u voor de sloop- en afbraakwerken een omgevingsvergunning nodig? Dan moet u vanaf 5 juni 2018 een sloopopvolgingsplan voegen bij de aanvraag van deze vergunning. Het sloopopvolgingsplan is de reeds bestaande sloopinventaris, in een nieuw jasje gestoken.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte