Facebook pixel

Milieuvergunning voor een kantoorgebouw290820131757

290820131757Afgewerktgebouw

​Voor dit kantoorgebouw werd een volledige inventaris gemaakt van de toestellen die men van plan was te plaatsen. Milieuvergunningsplichtige activiteiten waren onder andere de stookinstallatie en de koelinstallaties. Ook de aanwezigheid van de wettelijk verplichte keuringsattesten, volgden de specialisten van Profex op. Zo vermijdt men bijvoorbeeld dat er verboden koelmiddelen gebruikt worden, of dat een periodiek onderhoud niet uitgevoerd wordt.

TIP! Beslis bij de vergunning van een kantoorgebouw vooraf of de bouwheer een milieuvergunning voor het volledige gebouw opmaakt, of er voor kiest een basisvergunning op te maken en de andere vergunningen over te laten aan de huurders. Maak hierover duidelijke afspraken van in het begin. Dat bespaart u achteraf moeilijke discussies.


Gerelateerde dienstenProfex staat op Bedrijven Contact

Profex staat op Bedrijven Contact

Op 22 en 23 november vindt de 9de editie van Bedrijven Contact plaats in Waregem expo. Bezoek Profex op stand 507, de stand van ons netwerk United Experts.

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Op donderdag 29 november organiseert Profex een ontbijtseminarie voor architecten. Als architect wordt u ook geconfronteerd met de vele wetswijzigingen die vergunninsaanvragen complexer maken. Kom naar ons ontbijtseminarie en ontdek wat Profex voor u kan doen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte