Facebook pixel

Melding klasse 3 voor slagerijCannaert17van52)

Cannaert17van52)Cannaert15van52)Cannaert51van52)Slagerij-cannaert-Slagerij-cannaert--4

Voor een slagerij gelegen te Kuurne werd een Melding klasse 3 ingediend bij het college van burgemeester en schepenen. Slagerij Cannaert streeft ernaar om hun klanten kwaliteitsproducten aan te bieden. Naast hun vleeswaren maken ze zoveel mogelijk zelf charcuterie en bereide gerechten op de traditionele manier. Profex verzorgde de opmaak van het dossier voor de melding, die betrekking had op het behandelen van dierlijke producten (versnijden en bereiding), het houden van koelinstallaties en het opslaan van reinigingsproducten.

Profex begeleidde de volledige administratie van opmaak tot indiening van het dossier tot het opvolgen van de beslissing.


Gerelateerde dienstenVerplichte energie-audit voor grote bedrijven

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen zijn verplicht om vierjaarlijks een ‘energieaudit voor grote ondernemingen‘ te laten uitvoeren, conform de Europese EED-regelgeving. Profex kan voor uw bedrijf zo'n energie-audit opstellen.

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Door de steeds groeiende ervaring van de bodemsaneringsdeskundige, legt OVAM de verantwoordelijkheid voor de opmaak van onderzoeken nog meer bij deze deskundigen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte