Facebook pixel

Milieuvergunningsaanvraag voor WZC VincenthofVincenthof1

Vincenthof1Gevel aanzicht zwc vincenthofGrootkeuken vincenthofKinesitherapie vincenthofVincenthof2Zorgkundige vincenthof

Voor de milieuvergunningsaanvraag en de milieukundige begeleiding voor de uitbreiding van 60 bedden en 20 serviceflats deed WZC Vincenthof te Oostakker een beroep op de experten van Profex.

Terwijl Profex de randvoorwaarden in orde bracht, kon dit woonzorgcentrum zich ten volle richten op de zorg- en dienstverlening van haar bewoners.

Staat uw woonzorgcentrum of voorziening ook voor de uitdaging van een uitbreiding? Profex leidt uw project graag in goede banen.


Gerelateerde dienstenProfex en Landmax verzoenen natuur en economie

Profex en Landmax verzoenen natuur en economie

In een volgebouwd gebied zoals Vlaanderen worden economische uitbreiding en landschapsontwikkeling maar best samen aangepakt. Landmax en Profex, twee adviesbureaus uit de bedrijvengroep van United Experts, leggen hun expertise samen om bedrijven die willen uitbreiden, te adviseren. Lees verder

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Recent onderging het Bodemdecreet enkele wijzigingen. Zo komt er een verplicht bodemonderzoeksmoment voor nog niet onderzochte gronden. Particulieren kunnen echter een vrijstelling van de onderzoeksplicht aanvragen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte