Facebook pixel

Milieuvergunningsaanvraag voor WZC VincenthofVincenthof1

Vincenthof1Gevel aanzicht zwc vincenthofGrootkeuken vincenthofKinesitherapie vincenthofVincenthof2Zorgkundige vincenthof

Voor de milieuvergunningsaanvraag en de milieukundige begeleiding voor de uitbreiding van 60 bedden en 20 serviceflats deed WZC Vincenthof te Oostakker een beroep op de experten van Profex.

Terwijl Profex de randvoorwaarden in orde bracht, kon dit woonzorgcentrum zich ten volle richten op de zorg- en dienstverlening van haar bewoners.

Staat uw woonzorgcentrum of voorziening ook voor de uitdaging van een uitbreiding? Profex leidt uw project graag in goede banen.


Gerelateerde dienstenVoorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Voorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Elk jaar moet uw bedrijf een aantal gegevens doorgeven aan overheden en organisaties onder de vorm van verschillende aangiftes. Het is zeer belangrijk om deze aangiftes tijdig en correct in te vullen aangezien hier ook financiële gevolgen aan verbonden zijn. Graag geven wij u een overzicht van de belangrijkste aangiftes en deadlines.

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Heeft uw KMO een jaarlijks primair energieverbruik kleiner dan 225.000 kWh? Is uw onderneming gelegen in Hasselt of in één van volgende deelgemeentes: Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie of Stevoort? Dan heeft u recht op een energiecoachingstraject op maat!

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte