Facebook pixel

Nieuwe opslagloods voor drukkerij



Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (25 van 25)

Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (25 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (1 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (4 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (6 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (7 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (10 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (13 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (18 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (22 van 25)Fotografie radja profex drukkerij verspecht scherm (23 van 25)

Drukkerij Verspecht telt 17 werknemers en is vooral gespecialiseerd in offset- en digitale druk. Ze hebben de afgelopen 15 jaar een exponentiële groei gekend. In 2007 hebben ze een eerste bijbouw van 300m² voorzien. Maar na een jaar zaten ze alweer te krap. Toen wilden ze een professionele aanpak en kozen voor een samenwerking met Profex om een state-of-the-art-magazijn te zetten.

Profex biedt hen een team van specialisten aan om het bouwproject te realiseren. Het voordeel is dat de drukkerij één aanspreekpunt heeft die alles coördineert en ook rechtstreekse communicatie voert.

Wat de samenwerking met Profex betreft, zijn we zeer tevreden,” vertelt zaakvoerder Johan Van Den Driesschen.

Niet alleen over de kwaliteit, maar ook de keuze van de leveranciers die ze hebben aangebracht was perfect. De timing was super: in maart de bouwaanvraag ingediend, in mei begonnen met de bouw, in september oplevering van het gebouw. Sneller kan ik me moeilijk inbeelden.”

Wat deed Profex:

  • Bouwvergunning uitbreiding drukkerij
  • Bouwbegeleiding
  • Veiligheidscoördinatie

Studie stabiliteit werd opgenomen door een andere onderneming in ons netwerk, BDA Engineering.


Gerelateerde diensten



Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen zijn verplicht om vierjaarlijks een ‘energieaudit voor grote ondernemingen‘ te laten uitvoeren, conform de Europese EED-regelgeving. Profex kan voor uw bedrijf zo'n energie-audit opstellen.

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Door de steeds groeiende ervaring van de bodemsaneringsdeskundige, legt OVAM de verantwoordelijkheid voor de opmaak van onderzoeken nog meer bij deze deskundigen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte