Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen, hoe begin je eraan?

De weg naar duurzaam ondernemen, is een traject dat tijd vraagt. Alle groene clichés voorbij, een bedrijf dat wil investeren in de toekomst heeft een masterplan nodig.

Voor dit masterplan, de coördinatie ervan en gespecialiseerd advies, kan je terecht bij Profex en haar netwerk binnen United Experts Group. Samen met jou bepalen we wat echt belangrijk is voor jouw onderneming en stippelen we een traject uit op maat. 


Odoo CMS - een grote afbeelding


Duurzaamheidsmanagement dekt vele ladingen: van personeelsbeleid en milieumaatregelen tot transparant bestuur. De vele nieuwe en complexe wetgeving zorgen er daarenboven voor dat het soms zoeken is naar een correcte implementatie van de juiste maatregelen. Wij helpen jou een helicopterview te bewaren!

Odoo afbeelding en tekstblok

Duurzaam ondernemen, samen met Profex

Of je nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming stuurt, wij gaan graag samen met jou op pad om de mogelijke trajecten te bespreken. 

Een duurzaamheidstraject op maat

We bekijken welke strategie bij jouw bedrijf past en welke stappen ondernomen kunnen worden. Wil je investeren in een energieoptimalisatie? Of is biodiversiteit meer jouw ding? Dan kunnen we dankzij onze partners binnen United Experts Group dit mee opnemen in het traject. Zo krijg je een volledige aanpak en blijft de coördinatie van jouw transitie naar duurzaam ondernemen overzichtelijk.

Voordelen van duurzaam ondernemen

  • Je optimaliseert en bespaart kosten

  • Je hebt een duidelijke visie en bent zo een aantrekkelijke werkgever

  • Je voldoet aan de wettelijke verplichtingen, zo sta je minder kwetsbaar in de markt

  • Jouw bedrijf is veerkrachtiger en aantrekkelijk voor investeerders

  • Je hebt een stap voor op jouw concurrenten


Ja, ik wil brainstormen over duurzaam ondernemen!

Onze expertises