Facebook pixel

Ontwerp voor transportkoeling-bedrijfBouwadvies transportbedrijf cooling goethals

Bouwadvies transportbedrijf cooling goethalsBouwontwerp loods goethalsBouwontwerp loods transportbedrijf goethals bedrijfswoningBouwontwerp loods transportbedrijf goethalsStabiliteitsstudie goethalsStudie technieken goethals

Goethals Transport Cooling Services is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoudsbeurten en service van koelunits voor het wegtransport. Het bedrijf voert onderhoud, reparaties en depannages uit van alle merken in de transportkoeling.

Om deze bloeiende activiteiten uit te bouwen, wou het bedrijf een loods bouwen die gecombineerd wordt met een magazijn, kantoor, garage en bedrijfswoning.

De hoofdbestemming van de bebouwing is een bedrijf voor het onderhoud, de reparaties en de depannages van transportkoeling, wat onder de noemer valt van lokale bedrijvigheid. De woning die voorzien werd, is een bedrijfswoning die enkel in functie van het eigen bedrijf staat. Die werd geïntegreerd op de eerste en de tweede verdieping boven de bedrijfsgebouwen. In de ontworpen bebouwing werd ook een ontvangstruimte voor klanten van het bedrijf, met vergaderzaal voorzien.

Wat deed Profex i.s.m. Parallel Architecten:

  • Studie stabiliteit
  • Technisch bestek
  • EPB-verslaggeving
  • Veiligheidscoördinatie
  • Melding milieuvergunning klasse 3
  • Sondering

Parallel stond in voor het eigentijds ontwerp, de vergunningsaanvraag en de opvolging.

Wil u ontdekken wat Profex kan betekenen voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

Bouwontwerp Transportkoeling-bedrijf Goethals
Bouwontwerp Transportkoeling-bedrijf Goethals


Gerelateerde dienstenVerplichte energie-audit voor grote bedrijven

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen zijn verplicht om vierjaarlijks een ‘energieaudit voor grote ondernemingen‘ te laten uitvoeren, conform de Europese EED-regelgeving. Profex kan voor uw bedrijf zo'n energie-audit opstellen.

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Door de steeds groeiende ervaring van de bodemsaneringsdeskundige, legt OVAM de verantwoordelijkheid voor de opmaak van onderzoeken nog meer bij deze deskundigen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte