Milieuadvies bij Breek- en betoncentrale

Bij een innovatieve koploper in recyclage en valorisatie van puin staat Profex in voor de milieucoördinatie. Ook de aanvraag voor de milieuvergunning brachten wij in orde.

O.B.B.C. nv te Oosterzele exploiteert een breekwerf voor de recyclage van bouwpuin, de productie van beton via de betoncentrales en een TOP voor de opslag van grond. Het bedrijf is bovendien een innovatieve koploper in de maximale recyclage en valorisatie van puin.

Profex staat in voor de milieucoördinatie op de site en begeleidt het bedrijf in haar toekomstvisie. De nodige verplichtingen die gepaard gaan bij een afvalstoffenverwerkend bedrijf en andere nodige registraties of rapportages worden mee gecoördineerd en uitgevoerd door Profex. Recent nog werd een milieuvergunning verkregen voor de verdere exploitatie van de site. Ook voor de opmaak van noodzakelijke bouwvergunningen deed het bedrijf al beroep op onze consultants. Ook de naastliggende beëindigde ontginning van de zandgroeve en de opvulling van de stortplaats met gronden is een aspect waarin Profex omgevingsadvies geeft aan het bedrijf, op bouwkundig en milieukundig vlak.
DEEL DIT BERICHT:


Profex adviseert en begeleidt:


Geïnteresseerd? Contacteer ons voor een voorstel.

VRAAG HIER UW OFFERTE!