Facebook pixel

Woonzorgcentrum Residentie Ramen & PoelRusthuis-residentie-ramen-poel

Rusthuis-residentie-ramen-poelRamen en poelDscn0471TekenplanDakoverzicht ramenpoelGelijkvloers ramenpoelNoordgevel ramenpoel

In hartje Gent werkte Profex in samenwerking met Parallel Architecten mee aan de verbouwing van kantoren naar serviceflats. Het woonzorgcentrum Residentie Ramen & Poel heeft een capaciteit van 90 bedden. Naast een woonzorgcentrum is er ook een centrum voor kortverblijf. Aan de ene kant van de straat is er het zorghotel en aan de overkant zijn oude kantoren omgebouwd tot serviceflats.

Het woonzorgcentrum heeft een moderne uitstraling. Het restaurant bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping achter grote, brede ramen. Op deze plek in het centrum komen ouderen samen.

Wat deed Profex in samenwerking met Parallel Architecten?

  • Veiligheidscoördinatie
  • EPB berekening en vergelijkende studie
  • Vervangen buitenschrijnwerk
  • Bijbouwen lift
  • Vervanging dakbedekking
  • Milieuaanvraag


Gerelateerde dienstenVerplichte energie-audit voor grote bedrijven

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen zijn verplicht om vierjaarlijks een ‘energieaudit voor grote ondernemingen‘ te laten uitvoeren, conform de Europese EED-regelgeving. Profex kan voor uw bedrijf zo'n energie-audit opstellen.

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Door de steeds groeiende ervaring van de bodemsaneringsdeskundige, legt OVAM de verantwoordelijkheid voor de opmaak van onderzoeken nog meer bij deze deskundigen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte