Facebook pixel

Milieucoördinatie

​U hebt een milieucoördinator nodig? Verplicht door de VLAREM-wetgeving of op eigen initiatief? Dan bent u bij Profex aan het juiste adres. We hebben 15 erkende externe milieucoördinatoren (type A en B) in dienst.

​Bent u verplicht om een milieucoördinator aan te stellen? Dan moet deze jaarlijks een aantal taken verplicht uitvoeren. En hij/zij moet jaarlijks een aantal uren opleiding volgen om zijn/haar erkenning te behouden. Hun kennis van de steeds wijzigende milieuwet- en regelgeving en praktische jarenlange ervaringen vormen een sterk toegevoegde waarde voor u bedrijf. Denk maar aan de veranderingen die op til zijn in het vergunningenlandschap met de komst van de omgevingvergunning. Onze milieucoördinatoren volgen de wijzigingen op de voet.

Maar een milieucoördinator doet veel meer dan dat. Hij/zij is de vertrouwenspersoon van het bedrijf als het over milieu en omgeving gaat. Hij/zij optimaliseert de milieuparameters en denkt strategisch mee over milieu-investeringen. Ook tijdens een bezoek van milieutoezicht en handhaving, zal de milieucoördinator heel wat relevante informatie over de milieusituatie op het bedrijf voorzien. Daarom is het ook zonder verplichting een goed idee om een ervaren milieucoördinator in uw bedrijf te hebben.

Neem vrijblijvend contact op met Profex voor meer informatie over de milieucoördinator.

Pakken we uw volgende project samen aan?

OfferteGerelateerde diensten