Facebook pixel

Geen vergunning?

Ik heb geen vergunning (nodig)

Wist u dat u een milieuvergunning nodig heeft voor een luchtcompressor, noodstroomgroep, stookketel, de opslag van diesel of zelfs voor een simpele airco?

Wist u bovendien dat het een milieumisdrijf is wanneer u geen milieuvergunning heeft en u hiervoor een zware geldboete kan krijgen?

Misschien bent u van bovenstaande zaken niet op de hoogte? Toch is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Want de overheid voert regelmatig controles uit bij bedrijven.

Wilt u weten of uw bedrijf een milieuvergunning nodig heeft?

Dan kan Profex u verder helpen. Want afhankelijk van de activiteiten van uw bedrijf, zal u uw aanvraag bij een andere instantie moeten indienen. Bovendien staat de wetgeving niet stil en zitten we momenteel in de overschakeling naar de omgevingsvergunning. Voor bedrijven met klasse 2-activiteiten is de start van de omgevingsvergunning uitgesteld tot 1 januari. Hierdoor kunt u nog dit jaar een milieuvergunning aanvragen waarbij de procedure eenvoudiger verloopt dan bij een aanvraag voor een omgevingsvergunning.

Onze consultants kunnen u hierbij adviseren. Samen met u bekijken ze tot welke klasse u behoort en zorgen ervoor dat uw bedrijf volledig in orde is met de milieuwetgeving.

Laat u niet verrassen en contacteer onze Profex-consultant Stijn Keldermans vandaag nog op sk@profex.be of bel naar het gratis nummer 0800 59 002.

Of vul uw gegevens hier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 

Ik heb een vergunning

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte