Facebook pixel

Ontdek de dienstverlening van Profex

Hoe kunnen wij u helpen?

Profex diensten

Op naar het volgende avontuur met uw onderneming! Maar wat hebt u allemaal nodig?

Profex geeft u advies over bouw, milieu, bodem en energie. Gebruik de zoekfunctie in de menubalk om snel en gericht een advies te zoeken. Of laat uw oog over de lijst gaan en klik op de adviezen die u interesseren.

Iets gezocht maar niet gevonden? Vul het contactformulier in en stel ons uw vraag. Veel kans dat we u toch verder kunnen helpen! Want dat is de kracht van Profex!

Bouw

Bouw

Bij ons krijgt u advies en begeleiding rond de verschillende aspecten van ruimtelijke ordening en stedenbouw. Een goede coördinatie is belangrijk en een gedreven aanpak van uw plan is noodzakelijk.

Milieu

Milieu

Zoekt u deskundige en ervaren ondersteuning op gebied van milieu? Profex adviseert u graag verder. Wij helpen u bij uw omgevingsvergunningsaanvraag, begeleiden uw milieustrategie en zorgen dat uw bedrijf in orde is met de milieuregelgeving.

Bodem

Bodem

Profex is als erkend bodemsaneringsdeskundige actief in heel België. Bij ons krijgt u kwaliteitsvol advies en een correcte dienstverlening.

Energie

Energie

Energie is een alsmaar belangrijker wordende kost voor veel bedrijven. Profex speelt hierop in door onze klanten de juiste producten aan te bieden.