Facebook pixel

Laatste nieuws van Profex

Profex staat op Bedrijven Contact

06-11-2018 Profex staat op Bedrijven Contact

Op 22 en 23 november vindt de 9de editie van Bedrijven Contact plaats in Waregem expo. Bezoek Profex op stand 507, de stand van ons netwerk United Experts.

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

06-11-2018 Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Op donderdag 29 november organiseert Profex een ontbijtseminarie voor architecten. Als architect wordt u ook geconfronteerd met de vele wetswijzigingen die vergunninsaanvragen complexer maken. Kom naar ons ontbijtseminarie en ontdek wat Profex voor u kan doen.

4 december: netwerkavond over gewijzigde sloop en afbraakregels

05-11-2018 4 december: netwerkavond over gewijzigde sloop en afbraakregels

Hoe zit dat nu met het sloopopvolgingsplan, de traceerbaarheid van bouw- en sloopafval, het aansluiten bij Tracimat, de asbestinventaris, …? Kom naar onze infosessie op 4 december te Beringen.

Profex staat op RenoResto

21-09-2018 Profex staat op RenoResto

In 2018 zal RenoResto plaatsvinden in Tour & Taxis in Brussel van 4 tot 5 oktober. Op deze B2B-beurs staan renovatie, restauratie en herbestemming centraal.

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

19-09-2018 De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

Eén van de vele wettelijke verplichtingen waar je aan dient te voldoen bij de opstart van een kleinhandelszaak, kan de aanvraag van een vergunning voor kleinhandelsactiviteiten zijn. Deze is geïntegreerd in de omgevingsvergunning.

Hoe maakt Profex uw sloopopvolgingsplan op?

18-09-2018 Hoe maakt Profex uw sloopopvolgingsplan op?

Sinds 5 juni moet er bij de omgevingsvergunningsaanvraag voor het slopen van niet-residientiële gebouwen, bruggen en tunnels en infrastructuurwerken een sloopopvolgingsplan (SOP) gevoegd worden.

Oudere berichten

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.