Facebook pixel

Laatste nieuws van Profex

Subsidiecall kleine en middelgrote windturbines

11-12-2018 Subsidiecall kleine en middelgrote windturbines

De Vlaamse overheid wil kmo’s helpen bij het bouwen van kleine windmolens, zodat ze zelf de groene stroom kunnen produceren die nodig is voor hun activiteiten. De steun wordt toegekend volgens de call-formule en is enkel van toepassing op investerings- en aansluitkosten.

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

10-12-2018 Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen zijn verplicht om vierjaarlijks een ‘energieaudit voor grote ondernemingen‘ te laten uitvoeren, conform de Europese EED-regelgeving. Profex kan voor uw bedrijf zo'n energie-audit opstellen.

Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

07-12-2018 Conformiteitsverklaring door OVAM valt weg

Door de steeds groeiende ervaring van de bodemsaneringsdeskundige, legt OVAM de verantwoordelijkheid voor de opmaak van onderzoeken nog meer bij deze deskundigen.

Ondernemen in de stad: infomoment Ieper

28-11-2018 Ondernemen in de stad: infomoment Ieper

Door de vele veranderingen in de wetgeving is het vaak onduidelijk wat er nog mogelijk is. Als studie- & adviesbureau kan Profex u begeleiden bij het realiseren an uw project. Kom naar ons gratis infomoment op 10 december.

Profex staat op Bedrijven Contact

06-11-2018 Profex staat op Bedrijven Contact

Op 22 en 23 november vindt de 9de editie van Bedrijven Contact plaats in Waregem expo. Bezoek Profex op stand 507, de stand van ons netwerk United Experts.

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

06-11-2018 Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Op donderdag 29 november organiseert Profex een ontbijtseminarie voor architecten. Als architect wordt u ook geconfronteerd met de vele wetswijzigingen die vergunninsaanvragen complexer maken. Kom naar ons ontbijtseminarie en ontdek wat Profex voor u kan doen.

Oudere berichten

Blijf op de hoogte! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.