Facebook pixel

Uitbreiding van de opslagcapaciteit van een palettenbedrijf09052012714

0905201271409052012723

​Op het terrein van 30.000 m² heeft het bedrijf een groot aantal paletten van diverse afmetingen op voorraad.

Er waren een aantal proefvergunningen afgeleverd voor het bedrijf. Door een doorgedreven begeleiding van de brandpreventie op de terreinen, kon Profex deze proefvergunningen laten omzetten in een definitieve milieuvergunning.

Onze experten overlegden met de brandweer over de brandvoorkomingsvoorzieningen en de naleving van de voorwaarden uit de vergunning. Ze maakten eveneens het intern noodplan en het brandinterventieplan op.

Heeft uw bedrijf een hoog brandrisico of vraagt de brandweer bijkomende maatregelen? Contacteer ons dan om dit in detail te bekijken. Wij doen eveneens brandlastberekeningen om de effectieve brandlast van uw bedrijf te bepalen.


Gerelateerde dienstenVoorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Voorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Elk jaar moet uw bedrijf een aantal gegevens doorgeven aan overheden en organisaties onder de vorm van verschillende aangiftes. Het is zeer belangrijk om deze aangiftes tijdig en correct in te vullen aangezien hier ook financiële gevolgen aan verbonden zijn. Graag geven wij u een overzicht van de belangrijkste aangiftes en deadlines.

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Heeft uw KMO een jaarlijks primair energieverbruik kleiner dan 225.000 kWh? Is uw onderneming gelegen in Hasselt of in één van volgende deelgemeentes: Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie of Stevoort? Dan heeft u recht op een energiecoachingstraject op maat!

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte