Facebook pixel

Uitbreiding van de opslagcapaciteit van een palettenbedrijf09052012714

0905201271409052012723

​Op het terrein van 30.000 m² heeft het bedrijf een groot aantal paletten van diverse afmetingen op voorraad.

Er waren een aantal proefvergunningen afgeleverd voor het bedrijf. Door een doorgedreven begeleiding van de brandpreventie op de terreinen, kon Profex deze proefvergunningen laten omzetten in een definitieve milieuvergunning.

Onze experten overlegden met de brandweer over de brandvoorkomingsvoorzieningen en de naleving van de voorwaarden uit de vergunning. Ze maakten eveneens het intern noodplan en het brandinterventieplan op.

Heeft uw bedrijf een hoog brandrisico of vraagt de brandweer bijkomende maatregelen? Contacteer ons dan om dit in detail te bekijken. Wij doen eveneens brandlastberekeningen om de effectieve brandlast van uw bedrijf te bepalen.


Gerelateerde dienstenOntbijtseminarie voor architecten

Ontbijtseminarie voor architecten

Op dinsdag 2 oktober organiseren DLV en Profex, twee studiebureaus in het kennisnetwerk van United Experts, een ontbijtseminarie voor architecten.

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

De vergunning voor kleinhandelsactiviteiten

Eén van de vele wettelijke verplichtingen waar je aan dient te voldoen bij de opstart van een kleinhandelszaak, kan de aanvraag van een vergunning voor kleinhandelsactiviteiten zijn. Deze is geïntegreerd in de omgevingsvergunning.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte