Facebook pixel

Uitbreiding van de opslagcapaciteit van een palettenbedrijf09052012714

0905201271409052012723

​Op het terrein van 30.000 m² heeft het bedrijf een groot aantal paletten van diverse afmetingen op voorraad.

Er waren een aantal proefvergunningen afgeleverd voor het bedrijf. Door een doorgedreven begeleiding van de brandpreventie op de terreinen, kon Profex deze proefvergunningen laten omzetten in een definitieve milieuvergunning.

Onze experten overlegden met de brandweer over de brandvoorkomingsvoorzieningen en de naleving van de voorwaarden uit de vergunning. Ze maakten eveneens het intern noodplan en het brandinterventieplan op.

Heeft uw bedrijf een hoog brandrisico of vraagt de brandweer bijkomende maatregelen? Contacteer ons dan om dit in detail te bekijken. Wij doen eveneens brandlastberekeningen om de effectieve brandlast van uw bedrijf te bepalen.


Gerelateerde dienstenWijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Recent onderging het Bodemdecreet enkele wijzigingen. Zo komt er een verplicht bodemonderzoeksmoment voor nog niet onderzochte gronden. Particulieren kunnen echter een vrijstelling van de onderzoeksplicht aanvragen.

Sloopopvolgingsplan bij uw aanvraag omgevingsvergunning vanaf 5 juni

Sloopopvolgingsplan bij uw aanvraag omgevingsvergunning vanaf 5 juni

Heeft u voor de sloop- en afbraakwerken een omgevingsvergunning nodig? Dan moet u vanaf 5 juni 2018 een sloopopvolgingsplan voegen bij de aanvraag van deze vergunning. Het sloopopvolgingsplan is de reeds bestaande sloopinventaris, in een nieuw jasje gestoken.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte