Facebook pixel

Uitbreiding van de opslagcapaciteit van een palettenbedrijf09052012714

0905201271409052012723

​Op het terrein van 30.000 m² heeft het bedrijf een groot aantal paletten van diverse afmetingen op voorraad.

Er waren een aantal proefvergunningen afgeleverd voor het bedrijf. Door een doorgedreven begeleiding van de brandpreventie op de terreinen, kon Profex deze proefvergunningen laten omzetten in een definitieve milieuvergunning.

Onze experten overlegden met de brandweer over de brandvoorkomingsvoorzieningen en de naleving van de voorwaarden uit de vergunning. Ze maakten eveneens het intern noodplan en het brandinterventieplan op.

Heeft uw bedrijf een hoog brandrisico of vraagt de brandweer bijkomende maatregelen? Contacteer ons dan om dit in detail te bekijken. Wij doen eveneens brandlastberekeningen om de effectieve brandlast van uw bedrijf te bepalen.


Gerelateerde dienstenProfex staat op Bedrijven Contact

Profex staat op Bedrijven Contact

Op 22 en 23 november vindt de 9de editie van Bedrijven Contact plaats in Waregem expo. Bezoek Profex op stand 507, de stand van ons netwerk United Experts.

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Ontbijtseminarie voor architecten op 29 november

Op donderdag 29 november organiseert Profex een ontbijtseminarie voor architecten. Als architect wordt u ook geconfronteerd met de vele wetswijzigingen die vergunninsaanvragen complexer maken. Kom naar ons ontbijtseminarie en ontdek wat Profex voor u kan doen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte