Facebook pixel

Veiligheidscoördinatie kantoor en vergadercomplexP080114 14.41

P080114 14.41Dscn2310

De gebouwen van het Vlaams Parlement moesten gerenoveerd worden. Profex werd voor 4 jaar aangesteld als veiligheidscoördinator voor alle werkzaamheden via een openbare aanbesteding.

Dit ging onder andere om de controle op de opbouw van een hangstelling boven de glazen koepel, om de reinigings- en renovatiewerken aan de bovenliggende gevels te kunnen uitvoeren. Voor de toegang werd er een trappensteiger en een platform over het dak gelegd zodat de exploitatie ongestoord kon verder gaan. De werken duurden van april 2013 tot februari 2014.


Gerelateerde dienstenFinanciele steun dankzij de ecologiepremie Plus (EP-Plus)

Financiele steun dankzij de ecologiepremie Plus (EP-Plus)

Als onderneming kunt u financiële steun krijgen voor milieuvriendelijke of energiezuinige investeringen in Vlaanderen die op de limitatieve technologieënlijst staan. Met deze premie wil de Vlaamse overheid ondernemingen stimuleren om hun productieproces milieuvriendelijk en energiezuinig te organiseren. Profex helpt u graag bij uw aanvraag.

Kijkglas niet aanvaard als geldig permanent lekdetectiesysteem

Kijkglas niet aanvaard als geldig permanent lekdetectiesysteem

In de praktijk wordt het kijkglas vaak nog beschouwd als een permanent lekdetectiesysteem. Dit strookt echter niet met het officieel standpunt van de afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning en -projecten en de afdeling Handhaving.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte