Facebook pixel

Veiligheidscoördinatie kantoor en vergadercomplexP080114 14.41

P080114 14.41Dscn2310

De gebouwen van het Vlaams Parlement moesten gerenoveerd worden. Profex werd voor 4 jaar aangesteld als veiligheidscoördinator voor alle werkzaamheden via een openbare aanbesteding.

Dit ging onder andere om de controle op de opbouw van een hangstelling boven de glazen koepel, om de reinigings- en renovatiewerken aan de bovenliggende gevels te kunnen uitvoeren. Voor de toegang werd er een trappensteiger en een platform over het dak gelegd zodat de exploitatie ongestoord kon verder gaan. De werken duurden van april 2013 tot februari 2014.


Gerelateerde dienstenProfex en Landmax verzoenen natuur en economie

Profex en Landmax verzoenen natuur en economie

In een volgebouwd gebied zoals Vlaanderen worden economische uitbreiding en landschapsontwikkeling maar best samen aangepakt. Landmax en Profex, twee adviesbureaus uit de bedrijvengroep van United Experts, leggen hun expertise samen om bedrijven die willen uitbreiden, te adviseren. Lees verder

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Wijzigingen bodemdecreet: verplicht bodemonderzoek voor risicogronden

Recent onderging het Bodemdecreet enkele wijzigingen. Zo komt er een verplicht bodemonderzoeksmoment voor nog niet onderzochte gronden. Particulieren kunnen echter een vrijstelling van de onderzoeksplicht aanvragen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte