Facebook pixel

Veiligheidscoördinatie kantoor en vergadercomplexP080114 14.41

P080114 14.41Dscn2310

De gebouwen van het Vlaams Parlement moesten gerenoveerd worden. Profex werd voor 4 jaar aangesteld als veiligheidscoördinator voor alle werkzaamheden via een openbare aanbesteding.

Dit ging onder andere om de controle op de opbouw van een hangstelling boven de glazen koepel, om de reinigings- en renovatiewerken aan de bovenliggende gevels te kunnen uitvoeren. Voor de toegang werd er een trappensteiger en een platform over het dak gelegd zodat de exploitatie ongestoord kon verder gaan. De werken duurden van april 2013 tot februari 2014.


Gerelateerde dienstenSubsidiecall kleine en middelgrote windturbines

Subsidiecall kleine en middelgrote windturbines

De Vlaamse overheid wil kmo’s helpen bij het bouwen van kleine windmolens, zodat ze zelf de groene stroom kunnen produceren die nodig is voor hun activiteiten. De steun wordt toegekend volgens de call-formule en is enkel van toepassing op investerings- en aansluitkosten.

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Verplichte energie-audit voor grote bedrijven

Grote ondernemingen zijn verplicht om vierjaarlijks een ‘energieaudit voor grote ondernemingen‘ te laten uitvoeren, conform de Europese EED-regelgeving. Profex kan voor uw bedrijf zo'n energie-audit opstellen.

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte