Waterbesparing met gratis eerstelijnsscan

Wil ook jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk met water omspringen. Profex is door VLAIO één van de geselecteerde studiebureaus om het waterverbruik te visualiseren en suggesties te bieden voor waterbesparende maatregelen. Dit is een unieke kans om het waterverbruik van jouw bedrijf te optimaliseren en kosten te besparen. Onze deskundige maken een duidelijke inschatting van de waterbesparing per suggestie, zodat jullie precies weten hoeveel water er bespaard kan worden.

Wat is de gratis waterscan?

De gratis waterscan biedt VLAIO aan alle kmo's die:

  • Wettelijk niet verplicht zijn een waterscan uit te voeren

  • Jaarlijks minimaal 500 m3 water verbruiken


Er is keuze tussen 2 types van scans 

  • Een gratis eerstelijnsscan

  • Uitgebreide scan waarbij je voor jouw onderneming een uitgebreid rapport ontvangt met een gedetailleerde waterbalans en concrete suggestie voor waterbesparing. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zal ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Deze uitgebreidere scans worden voor 80% van de reële kostprijs gesubsidieerd. Jouw onderneming staat in voor de overige 20%.


Wees er vlug bij

De periode voor het uitvoeren van de scans is beperkt tot eind 2025. Profex mag in totaal 50 scans uitvoeren – waarvan 30 eerstelijnsscans en 20 uitgebreide scans. Gezien het beperkte aantal en de beperking in tijd is het aan te raden om zo snel mogelijk  contact op te nemen met ons om de waterscans in te plannen. 














SHARE THIS MESSAGE:

Recent projects