Facebook pixel

Biomassaproject in de Antwerpse haven20140225 113838

20140225 11383820140225 11430320140225 114501OpslagtankdetailOpslagtanksWerffase2

​Het project bestaat uit een vergistingsinstallatie van 60.000 ton. Deze is gelegen in het Antwerpse Havengebied en rechtstreeks gekoppeld aan een naburig bedrijf, wat dit een uniek samenwerkingsproject maakt. Door deze uitwisseling van elektriciteit werden de kosten die men normaal betaalt aan de netbeheerder, geschrapt.

Profex verzorgde de volgende diensten voor dit project:

  • de strategie
  • de ecologiepremie
  • de bouw- en milieuvergunningsaanvraag
  • de milieucoördinatie
  • de aanvraag en optimalisatie van groene stroom en groene warmte

Nog meer over dit project?

Vraagt u zich af of zo’n biogasproject ook iets voor uw bedrijf is? Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.


Gerelateerde dienstenVoorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Voorjaarsadministratie: wanneer moet u alles indienen?

Elk jaar moet uw bedrijf een aantal gegevens doorgeven aan overheden en organisaties onder de vorm van verschillende aangiftes. Het is zeer belangrijk om deze aangiftes tijdig en correct in te vullen aangezien hier ook financiële gevolgen aan verbonden zijn. Graag geven wij u een overzicht van de belangrijkste aangiftes en deadlines.

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Gratis energiedoorlichting voor Hasseltse bedrijven

Heeft uw KMO een jaarlijks primair energieverbruik kleiner dan 225.000 kWh? Is uw onderneming gelegen in Hasselt of in één van volgende deelgemeentes: Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie of Stevoort? Dan heeft u recht op een energiecoachingstraject op maat!

Pakken we uw volgende project samen aan?

Offerte