Advies & administratie

Als u een bedrijf runt of een uitbreiding plant, dan moet u met heel wat milieuzaken rekening houden. Onze consulenten bieden u op al die milieuvragen een passend antwoord. Of het nu gaat over het plaatsen van een waterzuiveringsinstallatie, of misschien heeft u een probleem met geur, geluid of mobiliteit, of bent u niet zeker of uw huidige milieuvergunning in orde is. Met al deze vragen kunt u bij ons terecht.

Milieuadvies

Profex heeft jarenlange ervaring bij voedingsbedrijven en afvalverwerkende bedrijven (zowel organische als inerte afvalverwerkers). Maar daarnaast zijn we ook thuis in heel wat andere sectoren zoals carwashes, garages, textiel, schrijnwerkerij, metaalbewerking, funeraria, zorgsector. Maar ook kleinere bedrijven zoals bakkers, slagers en andere zelfstandige ondernemers hebben baat bij ons milieuadvies. We zijn een krak in het optimaliseren van verschillende processen zodat u onnodige kosten bespaart. 

Milieuadministratie

Laat u als ondernemer niet afschrikken door wettelijke verplichtingen en jaarlijkse administratie. Onze consulenten kennen de knepen van het vak en kunnen heel wat aanvragen en administratie voor u in orde brengen. Denk hierbij aan de heffingsaangiftes van afvalwater, Integraal Milieujaarverslag, Val-I-Pac/Fost Plus-aangfite, meet- en keuringsverplichtingen, enzovoort.

Wij volgen voor u de wetgeving op de voet. Neem Profex in de arm en u bent zeker dat uw bedrijf in orde is met de milieuwetgeving.

Onze expertises