Bouwcoördinatie

Welke meerwaarde biedt bouwcoördinatie voor jouw project?

Zie je even door de bomen het bos niet meer?  Heb je geen zin in een periode van bouwstress nu dat de vergunning voor je project binnen is?  Dan is de bouwcoördinatie aangeboden door Profex misschien iets voor jou.  

Starten doen we met een accuraat uitvoeringsdossier wat vervolgens aan een aantal aannemers kan voorgelegd worden.  Een dergelijk uitvoeringsdossier bevat gedetailleerde plannen, een meetstaat en een lastenboek.  Op basis van deze gegevens zal elke aannemer vervolgens zijn prijsopgave doen.  Vervolgens kunnen de verschillende offertes objectief vergeleken worden, wat in de praktijk vaak niet het geval is!

Eens dat de bouwwerken naderen voorzien we in een startvergadering met alle betrokken partijen: architect, opdrachtgever, veiligheidscoördinator, EPB verslaggever, hoofdaannemer…  Kwestie van alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Eens de bouwwerken gestart voorzien we een aantal werfbezoek en/of vergaderingen afhankelijk van uw specifieke behoefte of afhankelijk van de complexiteit van de werken.

Eens voltooid volgt er dan een oplevering van de werken inclusief een financieel luik.  

Onze expertises