Asbest en sloopopvolgingsplan

Heeft u dringend een asbestinventaris of sloopopvolgingsplan nodig? De deskundigen van Profex staan sinds de prille start van het sloopopvolgingsplan klaar voor elk project. En laten we duidelijk zijn: met een kwaliteitsvol, opgesteld sloopopvolgingsplan of asbestinventaris bespaart u veel kopzorgen bij de uitvoering van uw werken. Bovendien geven we u steeds het nodige advies zodat u duurzaam kan slopen, en dat zonder zorgen!

Wat is het verschil tussen een sloopopvolgingsplan en een asbestinventaris?

In een sloopopvolgingsplan beschrijven onze deskundigen alle aanwezige en mogelijk vrij te komen materialen tijdens het slopen. Dit zijn zowel gevaarlijke, niet-gevaarlijke, asbesthoudende en steenachtige materialen. Op deze manier ontdekken onze experten of er materialen aanwezig zijn die zo weer in andere bouwprojecten hergebruikt kunnen worden. 

Heeft u enkel een asbestinventaris nodig? Dat kan! In het asbestinventaris ontvangt u van onze deskundigen een opsomming van alle aanwezige asbesthoudende materialen in uw gebouw. 


Coördinatie en ondersteuning

Niet alleen staan onze deskundigen garant voor een kwaliteitsvolle oplevering van uw sloopopvolgingsplan of asbestinventaris, ook voor de coördinatie en ondersteuning van uw project staan ze 100% ter uwer beschikking. Weet u niet of u recht heeft op subsidies? Of heeft u nood aan ondersteuning? Dan bent u bij Profex aan het juiste adres


Waar kan studie- & adviesbureau Profex u in ondersteunen?

Profex asbestinventaris en asbestattest

Asbestinventaris en asbestattest

Heeft u advies nodig over asbest? Wenst u een asbestinventaris of asbestattest? Wij helpen u graag!

Ontdek alles over asbest

Profex: sloopopvolgingsplan nodig?

Sloopopvolgingsplan nodig?

Wij beschikken over een ervaren team van experten om  particulieren, KMO als industrie bij te staan.

het Sloopopvolgingsplan

Profex: coördinatie en ondersteuning

Coördinatie en ondersteuning

Laat u begeleiden door experten in hun vak. Heeft u recht op subsidies? Wat bij onverwachte situaties?

coördinatie en ondersteuning

Onze expertises